Stranger Things'in ikinci sezonuna Stranger Things 2 ismi verilmiş gibi görünüyor.

Amerikan Futbol Ligi’nin final maçına Super Bowl deniliyor. Amerikan futbolunun hiç ilgimi çekmemesine rağmen bu maç benim de için birşeyler ifade ediyor. “Neden?” derseniz şöyle açıklayayım: Günümüzde bu karşılaşma artık bir Amerikan futbol maçı olmaktan çıkmış bir marketing çılgınlığına dönüşmüş durumda. Maç büyük bir kitle tarafından merakla takip edildiği için reklam aralarında ürünlerini tanıtmak isteyen firmalar kuyruk oluyorlar. Yemek, eğlence, hizmet sektöründe sayısız firma büyük paralar verip Super Bowl arası reklam kuşaklarında kendilerine 1-2 dakika süre almaya çalışıyorlar.

Stranger Things’in ikinci sezonuna Stranger Things 2 ismi verilmiş gibi görünüyor.

Benim takip ettiğim üç yapıma ait kısa fragmanlar yayımlandı bu Super Bowl’da. Size onlardan bahsetmek istiyorum.

İlk olarak 80’ler temalı retro bilimkurgu-macera dizisi Stranger Things‘in ikinci sezonundan ilk görüntüler bizlere sunuldu. Ağzımıza bal çalıp gittiler. Dizinin ikinci sezonu 31 Ekim 2017’de yapımcısı ve yayıncısı Netflix’te başlayacak.

İkinci olarak Guardins of the Galaxy Vol. 2’nin daha önce yayınlanmamış bazı sahnelerini de barındıran bir kısa fragman geldi. 28 Nisan 2017 ayını iple çeker durumdayız. Hala hikaye hakkında bir detay sunulmadı. Merak tavan!

Son olarak da benim beğenerek takip ettiğim Pirates of the Caribbean serisinin son filmi Dead Man Tell No Tales’a ait bir kısa fragman gösterildi. Orlando Bloom ve Johnny Depp arz-ı endam ettiler. 28 Mayıs 2017 vizyon tarihi. İzlemesek olmaz.

Bir Cevap Yazın