Within Temptation’un yeni albümünden çıkardığı ikinci single. Grup uluslararası tanınma uğruna tarzında yumuşamaya ve değişikliğe gidiyor. Sharon’un mimiklerinde ve hareketlerinde de artık farklılık bekliyorum. Sürekli aynı el kol ve omuz hareketleri. Şarkı bana Eurovision şarkısı havası verdi. Sizce nasıl?

4 YORUMLAR

  1. Çok yanlış bir strateji uyguladı bence grup. Tanınmak uğruna tarz değişikliğine giden grupların sonu hazin olmuştur.

    Bu grubu hep Sharon’un o hoş meleksi sesi ve enstrümanları güzel harmanlamaları nedeniyle severek dinlemişimdir. Hatta Memories ve What have you done’ı hayatımda en sevdiğim on sarkı listesine koyabilirim ama bu son albümlerini her ne kadar Within Temptation olduğu için sevmiş olsamda tarz olarak hayal kırıklığına uğradım :(.
    Keşke eski hayranlarına yönelik birkaç birşey bulundursalardi.

    Albümün bir konsept üzerine oturtulmuş olması ve kısa filmler çok güzeldi ona diyecek birşeyim yok =).

    • Sharon’un sesi için söylediğin hoş melekimsi sesi tanımını çok beğendim. Gitgide popüler kültüre oynamaya çalıştıkları için içten çalışmalar çıkaramadıklarını düşünüyorum. Tarz değiştiren grupların sonunun hazin olduğu konusunda seninle aynı fikirde değilim. Bazı gruplar için bu savunulabilir ama tarz değiştirip, farklı birşeyler deneyip başarılı olan gruplar da var.

  2. Elbette tarz değiştirip başarılı olan gruplarda vardir. Yerleşik oturmuş bir tarzın üstüne yeni birşeylerle çıkmak çok risklidir. Bunu vurgulamaya çalıştım =).

    Popülerlik yaratıcılığı öldüren birşey tabii bununda istisnaları olduğuna eminim =).

    Yazılarınızı sevdim bu arada takipciniz olmaya çalışacağım =).

Bir Cevap Yazın