Vakıfbank Türk Telekom Bayan Voleybol Takımı Dünya Kulüpler Şampiyonası için Doha’daydı.  Aslında aradan çok zaman geçti ama ben şimdi yazıyı yazabiliyorum. Eminim bu saatten sonra umrunuzda değildir ama ben yine de yazacağım. En olmadı içimdeki vicdan azabına okuturum yazıyı.

Vakıfbank (Türk Telekom) Avrupa Şampiyonu olarak Avrupa kıtasını kupada temsil etti. Maçları tek tek anlatmayacağım. Finale kadar güle oynaya geldik ama finalde Azeriler bizi peşiran etti. Aslında V (Vakıfbank) iyi bir kadroya sahip. Özge iyi bir pasör, Gözde var, Glinka var, Bahar var. Var işte, kadro iyi ama olmadı. 1-2 maçı canlı izleme fırsatım da oldu. Katar harika bir spor kompleksi yapmış. Tebrik etmek lazım. İlk maça girişte 10 riyal (5tl) ödedim ama diğer maçlar ücretsizdi. Maçlar herkesin çalıştığı saatlerde olduğu için katılım düşüktü tabi tribünler boş kaldı. Final maçı cuma yani tatil günüydü, salon hınca hınç doluydu.

İstanbul’da olsam pek umursamazdım ama burada böyle organizasyonlar takip ediliyor. Güzeldi vesselam. Yurtdışında yaşamak İstanbul’da neleri kaçırdığımızı daha iyi anlamamızı sağlıyor. Final maçında bench’e yakın oturup bizim kızların dedikodularını da dinlemek ayrı keyifti valla. Desteğimizi de esirgemedik tabi.

Bir Cevap Yazın