Karayip Korsanları, Grindhouse gibi filmlerin görsel efektlerini yapan ekipte yer alarak kendini ispatlamış Scott Steward’ın yazıp yönettiği Legion, vadettiği hiçbir şeyi bize sunamayan vasat bir film olarak tarihin tozlu raflarındaki yerini alıyor.

Zayıf oyuncu kadrosu, çok kötü yazılmış karakterleri, ilgi çekicilikten uzak hikayesi ile bir televizyon filminin ötesine ne yazık ki geçemiyor.

Filmi Astoria’da izledim. Astoria sinemalarının nasıl ayakta kaldığını çok merak ediyorum. Cuma akşamı koca salonda sadece 4 kişinin olması son derece enteresan. Bundan şikayetçi miyim? Elbette hayır. Boş salonda film izlemek çok keyifli.

Film ile ilgili anlatacak fazla bir şey yok açıkçası. Şehirler arası yolda ufak bir lokanta, yolda kalmış insanlar ve lokantayı basan zombimsi yaratıklar. Çok tanıdık değil mi? İşin içine  enteresanlık olsun diye melekler de katılmış ve Legion ismiyle önümüze çıkmış.

Legion’u belki son tercih olarak düşünebilirsiniz ama siz en iyisin onun yerine o paraya bir kitap alın ve kahvenizi yudumlayarak kitap okuyun, hem kendinize hem de tüm insanlığa daha faydalı bir iş yapmış olursunuz…

IMDB

4/10

Bir Cevap Yazın