Hergünün kıymetini bilmek gerekir derler ya. Aynen öyle. Kelebek mesela, ah ikinci bir günü olsa bak neler neler yapardı. Yeni gün, herşey için yeni bir şans demek. Mutluluk için, yapmak istediğin her ne ise onu yapmak için yeni bir fırsat. Güneş doğuyor.

Sevdiklerini görüp, özlemini giderip, güzel bir kahvaltı ile enerjini toplayıp, sevdiklerinin yanında olduğunu bilmek zamanın ve yaşadığın anın kıymetini bilmek enfes bir duygu.

Tatilini planlamak, yapacaklarını sıralamak, yapman gerekenleri listelemek harika.

Planlamak derken kendime olan özeleştirilerimden birisidir plansızlık. Kendimi yetiştirmem, geliştirmem gereken bir eksiğimdir.

İzne geleceğim günün sabahında boğaz ağrısı ve burun akıntısı keyfimi biraz kaçırmış olsa da yine de herşey güzel.

Günaydın İdealtepe’de İskender

Günaydın İskender

Doha’da biriken İskender hasretimi ilk fırsatta dindirmek için Günaydın İdealtepe’de İskender yedim. Hasretimi giderdiğim doğru ama muazzam bir İskender değildi. Eh uzun zamandır yemeyince güzel hissettirdiği kesin. Yanına ayran, gavurdağı salata ve patlıcan salatası istedik. Gavurdağı’nın porsiyonu büyüktü, 3 kişi bitiremedik. Patlıcan salatası özel değildi. Ayran, zaten kapalı standart üretim ayran. İzinde uğrayacağım yerlerde gördüklerimi, yediklerimi burada sizinle paylaşacağım.

Bir Cevap Yazın