Macgyver
Macgyver – Hangimiz kendimizi onun yerine koymadık ki?

Hollywood’un dizi sektöründeki potansiyeli fark edip buraya çullanmasını kabullenmiş durumdayız. Bu durum beğeni toplamış film ve kitapların dizi uyarlaması halinde karşımıza çıkmasına vesile oluyor. Şikayetçi değiliz. Çeşit ne kadar fazla olursa rekabet de o kadar yüksek olur. Bu da biz seyircilerin seçim şansını arttırır ve yapımların kalitesini yükseltir. Teoride düzenin böyle yürümesi lazım. Burada bir sıkıntı ortaya çıkıyor. O da para uğruna bizde anısı bol kült yapımların yeniden çevrim diziler ile heba edilme ihtimali… Ortalık mezarlığa döndü bu yüzden…

Macgyver’ın yeniden çevrileceğini öğrendiğimde ilk tepkim tam olarak şöyle oldu: “Bunu da piç etmeseler bari.” Güzelim Macgyver, PVC borudan bazuka yapabilen, pil ile dinamit üretebilen, bozuk para ile araba çalıştırabilen Macyver, günümüz ajan profilleri için bir miktar dinozor kalabilir. Benim endişem bu.

CBS kanalının kanatları altında yayın hayatına başlayacak olan Macgyver’ın fragmanı şu şekil:

Kartal gözleriniz Richard Dean Anderson‘u arıyor di mi? Benim aradı. CBS uyarlamasında Macgyver’ın gençliğini izleyeceğiz gibi görünüyor. Lucas Till bu işi kotarabilir mi tam emin değilim. Fragmanda bir toyluk seziliyor. Umarım bu bilerek yaratılmış bir durumdur.

lucas-till
Lucas Till – Genç Macgyver’ımız ile tanışın

Orijinal serinin hayranları bu uyarlamaya ekşimtırak bir suratla hazırlanıyorlardır. Sahi, orijinal serideki o hayaletli ev bölümü neydi öyle ya! Açıp izleyesim geldi.

Bir Cevap Yazın