Yeni birşey denemeye çalışacağım. Her gece yatmadan buraya birşeyler karalamayı deneyeceğim, bakalım ne kadar başarılı olacağım.

Bedelli çıktı ama ben yararlanamıyorum. Dövizli askerlik de 10.000 euro’ya çıkartıldı. O kadar yurtdışında çalışıyorsun sonunda tüm kazandığın buraya gidiyor. Şaka gibi. Vatandaşlıktan çıkma nedeni numara-1.

111119 Day 359/365 Film Noir

Yarın yoğun bir gün bekliyor beni. Saha-ofis-görüşmelerle geçecek yoğun bir günün sonunda sabahlamak zorunda olacağım. Yetiştirmem gereken bir teklif var ve ben konuya biraz uzak kaldım. Arayı kapatmam gerekiyor.

Uzun süredir Katar’dayım, hafif bir mental ve fiziki yorgunluk birikimi oluştu. Kafamı biraz dağıtmam gerekiyor. Tatil tatil tatil…

Fringe’in 4. sezonunun 6. ve 7. bölümlerini izledim. Biraz daha duygusal ama bir o kadar da heyecanlı bölümlerdi. Dizi izleyince kendime vakit ayırmış kafamı dağıtmış hissediyorum biraz. Fazla iş odaklı oldum bu aralar.

-

Arab Spring dedikleri dış güçlerin oyunları da son hız devam ediyor. Mısır hala karışık, Suriye ile ilgili farklı düşünceler ortaya atılmaya başlamış. İran’ın napacağı hiç belli değil. Batının İran’a ne yapacağı belli değil. Türk ekonomisi de sallanma işaretleri veriyor. Bedellinin çıkmasını tetikleyenlerden biri de bu oldu bence.

Geceyi Paradise Lost’un Erased şarkısı ile bitirelim. Herkese iyi geceler. Bakalım bu yazı dizisini her gece sürdürebilecek miyim? Göreceğiz.

Bir Cevap Yazın