Bilgisayar oyunlarına ayıracak vakit bulmakta bir hayli zorlanıyorum. Deli gibi World of Warcraft oynadığım zamanları özlediğim olmuyor değil ama bıraktığım için de mutluyum. Şimdi başıma yeni bir illeti almak üzereyim. Diablo III’ü Digital Purchase ile aldım. Yeni hedefim bu harkulade oyunu oynayabileceğim güzel bir laptop almak. Alternatiflere bakacak pek vaktim yok. Macbook Pro almayı düşündüm ama 2012 serisinin ne zaman çıkacağı henüz belli değil. Haziran’a kadar beklememiz gerekebilir.

Windows tabanlı bir bilgisayar almaya çok sıcak bakmıyordum ama Macbook Pro’nun gelişi Haziran’a kalacaksa kaliteli bir ekran kartına sahip Sony, Toshiba, Dell, HP gibi bir bilgisayar alabilirim. Windows’a gıcık değilim ama Macbook Pro’nun albenisinin yüksek olduğunu inkar edemem.

Sizce ne yapmalıyım?

4 YORUMLAR

    • Apple ürünlerini beklemek Godot’yu beklemek gibi birşey. Birşeyi bekliyorsun ama içinden ne çıkacak, ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar olacak hiç bilgi yok.

      Ayrıca alt tarafı bir laptop için o kadar para verme konusunda çok olumlu düşünemiyorum.

      Samsung Galaxy Note kullanmaya başladığımdan beri de iPhone benim için birşey ifade etmiyor artık.

      • Ben biraz hard shell yaklasiyorum, bir kere alisinca bence iphone’un yeri doldurulamaz, app’ler bile her telefonda oluyor ama iphone daki gorunum,ozellikler,o kolay kullanilabilirlik digerlerine gore cok farkli bir sekilde onde. Ama telefonu alirken konusma plani ile almiyorsan,cihaza verilen para cok sacma. 1000-1500$ verip de iphone almam ben de. Galaxy’i bilmiyorum ama Nokia’nin ve Samsung’un akilli phone’larini gormustum.
        Bilgisayar icin rakipleri bence daha guclu, o yuzden ille de apple demiyorum ama param varsa apple alirim :)

        • iPhone’un yeri neden doldurulamasın? Galaxy Note, Samsung’un bir modeli ve ben diğer taraftan halen bir iPhone kullanıcısıyım. iPhone’un user friendly bir arayüzü olduğu gerçek ama Galaxy Note’un bana sağladığı özgürlük hissini iPhone sağlayamıyordu. Galaxy Note’un tek problemi azıcık büyük olması. Cepte taşıması zor oluyor. Bir de interneti sömürüyor meret, nereden çekiyor bu kadar datayı çözemedim hala.

          Laptop için kararımı Windows’tan yana kullanacağım gibi görünüyor. Hiç bekleyemem Apple’ı. Kaybetti bir müşteriyi.

Bir Cevap Yazın