Mountain Dew diye bir Pepsi Co. içeceği var. Türkiye’de bildiğim kadarıyla satılmıyor. Sarımtırak bir içecek. Sprite’ın biraz asitsizi, bol şekerlisi. Aroması ne aroması hiç anlamadım ama tadına bayıldım. Çok rahat bir içimi var. Ben ki asitli içecek içmeyen birisiyimdir bu zımbırtıyı oldukça beğendim. Türkiye’ye gelir mi gelmez mi bilmem ama gördüğünüz yerde deneyin derim. Vardır kesin Macro Center gibi entel dantel marketlerde.

Madem yiyecekten içecekten başladık devam edelim. Doha’nın bana kazandırdığı bir diğer güzel şey de Hardee’s oldu. “O ne ya?” derseniz, Mc Donald’s türevi olduğunu söyleyebilirim. Ama hamburgerlerinin tadı çok güzel. Servisleri de şekilli. İçecek sınırsız. Mountain Dew da sınırsız tabi. ;) Bir de Cinnamon Rolls diye bir zımbırtı tattım Hardee’s’de. Çok hoşuma gitti. Baktım alışveriş merkezlerinde bizdeki bardakta mısırcılar gibi her yerde varmış bunlardan. Güzel vesselam. Bu arada Hardee’s fotosu hali muhlis Doha’ya ait. Ben çekmedim, netten aşırdım. Geçen gün öğlen yemeğimi yediğim Hardee’s Airport Road şubesi hemi de kendisi. (Yavaş yavaş Doha fotolarına başlıyoruz mu sanki?)

city is mine

Çoğunuzun bildiği gibi ben bir inşaat mühendisiyim. Türkiye’de kıymeti bilinmeyen köle gibi çalıştırılan insanlardır inşaat mühendisleri. Özellikle şantiyede çalışanlar çok ağır koşullarda çalışırlar. Bir kısmı ofislerde bankada çalışır gibi çalışırlar. Ete süte karışmayan salla başı al maaşı çalışanları da vardır inşaat mühendislerinin. İnşaat mühendisliğinin en komik yönlerinden birisi insanların sizi her işten anlıyor sanmalarıdır. Komşunun televizyonu bozulur, sizi çağırır. “Aaaa Ufuk mühendisi o tamir eder hemencecik”. Musluk bozulur, Ufuk aranır. Damdan su akar, Ufuk aranır. Kumanda çalışmaz, Ufuuuuk! CERN’de atomu da inşaat mühendisleri parçalıyor zaten, Hüseyin gitti gördü anlatır bize bir ara. :D Hayır hayır hayır! Biz böyle insanlar değiliz, bizim de hobilerimiz var bizim de bilmediğimiz şeyler var. Elektrik prizi tamir etmeyi bilmiyor da olabiliriz. Ne var ki? İşte inşaat mühendislerinin yurtdışına kaçmasının sebebi tamamen budur. Yoksa daha çok para kazanmak, para biriktirmek, yurtdışı vizyonu kazanmak, tecrübeyi katlamak falan değil bizi yurtdışına iten, komşunun musluğundan kaçıyoruz anlayın artık!

In a Sea of Yellow - Day 258/365 (explore)

Okan Bayülgen trt8’e geçmiş. Haftada beş gece program yapacakmış. Conan O’Brian sonrası talk show’lardan beklentim çok yükseldi. Ayrıca tv8 uydumda yok. Netten izlemeye çalışırım bulabilirsem. Yeni program için bir jenerik yapmışlar. Model grubu ile güzel bir çalışma çıkmış ortaya. Okan da şarkı söylüyor. Güzel olmuş, ben beğendim valla. Sen neden beğenmiyorsun?

Fringe yeni sezonu ile döndü. 4. sezondan beklentim yerlerde sürünüyor. İzleyeceğim ama yine de. Yeni dizi arayışlarım da sürüyor. Leyla ile Mecnun dedim, güzel dedim, oyuncular birbirine girdi dizi patladı, iyi mi? Okan (Okan burayı okuyup yorum yazarsa sosyal ağ bağlantısını ekleyeceğim ünlü olacak kerata, hadi bakalım.) bir dizi önerdi, ismi Wilfred. Deneyeceğim bakalım. 1-2 bölüm izleyip düşüncelerimi paylaşırım.

26.09.11 : band/shoot/snakewater

Torchlight oynuyorum bir süredir. Diablo klanı bir oyun, bilen biliyordur zaten. Bir gün bitirebilirsem eleştirisini yazacağım. Hadi bakalım, bugünlük bu kadar. Yallah! Acıktım da o yüzden kapatıyorum konuyu hemen. :(

2 YORUMLAR

  1. Selam. İnternette benzin cafe’nin Happy birthday…. cıngılını ararken senin blogunu buldum. Enteresan tabii. Ofiste bakabildiğim kadarıyla okudum. Dizi arayışı içindeymişsin. Ben de birilerine supernatural’ı övme arayışındayım. Nasıl dersen ekşiden bakabilirsin. İzle sonra teşekkürlerini iletirsin :)

  2. Merhaba, Benzin’de Happy Birthday cıngılı mı varmış? Bana niye çalmadılar? :) Dizi arayışıma Homeland ile biraz ara verdim. 1-2 bölüm daha izleyip bloga yorumlarımı yazacağım. Supernatural’ı cnbc-e vs. kanallarda az biraz takip ettim ama konuyu bile daha anlayamadım. Ama bir öneri varsa denemeden yorum yapmamak lazım. Yapılacaklar listeme ekliyorum, ahanda ekledim. Umarım blogumu beğenir ve düzenli takip edersin. Kal sağlıcakla…

Bir Cevap Yazın