baslangic

Başlaması gereken herşeyin geçmesi gereken ilk nokta… Evet evet aynen böyle…

Hayatta yaptığımız herşey bir başlangıç ve bitiş üzerine kuruludur. Yaşam nasıl hayatın bir parçasıysa, doğum ve ölüm de bir parçasıdır.

Benim için bu site de bir başlangıç noktası, bir doğuş…

Buradan başlayıp sizlerden gelen tepkilere göre kendime bir yol seçeceğim. Daha önce yaptığım denemeleri benimle birlikte takip edenler zaten beni biliyorlar. Önemli olan yeni okuyuculara da seslenebilmek…

Bu sayfada neler olacak derseniz; Güncel hayatta hergün karşılaştığınız ama koşuşturmaca içinde gözden kaçan şeyler olacak. Kafamı kurcalayan ve aklıma takılan hemen herşey.

Kitaplar, albümler, filmler üzerine düşüncelerim olacak.

Yazdığım kısa hikayelerle de karşınıza çıkacağım. Arada sırada şiirlerimi de bu sayfada göreceksiniz. Umarım herkesin keyifle okuduğu bir blog oluşturabilirim.

Hepberaber gördüğümüz dünyanın ötesine bakmaya çalışacağız.Ufuk Çizgisi’nin arkasına geçmeye çalışacağız. Düşlerle gerçeklerin birbirinden ayrı olduğunu bulmaya çalışacağız. Hepimizi zor bir görev bekliyor :)

Yazdıklarıma her türlü eleştirinizi, düşüncenizi bekliyorum. Şimdiden iyi okumalar.

Edit 09.10.2015

Neredeyse sekiz seneye dayanan bir macera olmuş www.duslerdengercege.com. Eski yazıları tekrardan göz atmaya ve gelecekten notlar bırakmaya karar verdim. Bu da ilk not olsun. İnsanın yıllar önce yazdığı günlüğünü tekrar okuması gibi bir his içindeyim.

3 YORUMLAR

Bir Cevap Yazın