Untitled

Ortalama insan ömrü, ortalama zeka seviyesi, kişibaşına ortalama milli gelir… bunun gibi bir çok ortalama veri ve bilgiyi sıralayabiliriz. Bu kadar çok ortalama değer elde etmenin bireyin kendisine olan etkisi nedir peki? Türkiye’deki ortalama yaşam ömrünü öğrenmek bende nasıl bir duygu yaratmalı? Ortalama zeka seviyesini öğrenince salak ya da zeki olmam konusunda bir sonuç mu elde etmiş oluyorum? Hayatı, yaşamı, bireyi ortalamaya göre değil kendi başarılarına göre değerlendirmek lazım. Herkesin iyi olduğu bir konu mutlaka vardır. Herşeyin ortalama olması imkansız olmalı. Mutlaka bazı şeyler iyi bazı şeyler kötüdür. Bu kadar dengede bir hayat monotondur da nitekim.

8 eyes in B&W [Explored]

Yaş konusunda problemim yok. Askeriyenin çıkardığı kredi kartına 12 taksit askerlik fırsatını da kaçırdım. Olsa da bankalarda kara listeye yakın geziyorum, kara değilse de gri listede kesin adım vardır. Bana vermezlerdi krediyi sanırım. Şimdi haberlere az çok bakıyorum yine bu konuda bazı gelişmeler var galiba Türkiye’de. Yurtdışında olmanın en güzel yanlarından birisi Türkiye’nin bir gününde görebileceğiniz saçma ve gereksiz bilgi kirliliklerinden uzak kalıyorsunuz. Bu konudaki farkı hurriyet.com.tr ile kapatmanız için 5 dakika yeter de artar oda başka konu tabi.

Kaju şu an klavyenin üzerine çıkma ve kafasını elime dayayıp yazı yazdırmama konusunda gidip geliyor. Tepemden inmemesini anlarım da kafasını klavyede elime dayayıp ben hareket ettikçe kafasını kaşıttırması zeka parıltısı olsa gerek?

Alan Wake oynuyorum gözlerim kapalı. Zevkli oyun tavsiye ediyorum. Bir hikaye var kaptırıp gidiyorsunuz. Hikayeye kaptırıp gittin mi oyun daha bir keyifli oluyor. Bitince bir eleştirel yazısı yazacağım.

Fringe izlemek de ayrı bir keyif benim için. O da devam. Big Bang Theory’yi bıraktım. Eskisi gibi düzenli takip etmiyorum. Zaten her bölüm hepi topu 20dak sürüyor. Tekrar başlasam kısa sürede yakalarım sanırım. 4 sezonda kalmıştım galiba, ya da 5.

İş hayatının en keyifsiz şeylerinden birisi gününün belirli saatlerini zorunlu olarak etkiliyor oluşu. Kimse bana sormuyor saat kaçtan kaça çalışmak istersin diye? Belki bana sorsalar gece çalışmayı seçeceğim. Shift mantığı değil ama dediğim, bana sorsunlar ben söyleyeyim. Belki inşaat sektöründe gece çalışmak daha verimli, birileri denemiş mi ki bana laf ediyorsunuz? Durun durun vurmayın mühendis öldü.

Aşağıda son dönemde oldukça popüler olmuş bir klip var. Hayatımda hiç bu kadar üçgen, tek göz, beş köşeli yıldız, haç gözüme gözüme sokulmamıştı. Bir yüzümü yıkayıp gelmek istiyorum. Youtube yorumları da yarıyor bu arada.

Bir Cevap Yazın