Yönetmen: Martin Scorsese
Yazar: John Logan, Brian Selznick
Oyuncular: Ben Kingsley, Sacha Boren Cohen, Asa Butterfield
IMDB: 7,7
Ufuk Notu: 7

Hugo, masal ile gerçek arasında gidip gelen, harika renkleri ve görüntüleri ile sizi içine çeken sıcacık bir film. Martin Scorsese kült film yapma konusunda ne kadar uzman olsa da (Bknz. The Departed,Casino, Goodfellas, Taxi Driver vb.) Hugo ile samimi ve sıcak filmler de yapabileceğini bize kanıtlıyor.

Hugo, tren garında yaşamak zorunda olan bir çocuğun, hayatta ne kadar olumsuz şey olsa da sizi hayata bağlayan birşey mutlaka vardır düşüncesi ile belki gerçek olamayacak kadar başarılı mücadelesini farklı alt hikayeler ile destekleyerek bize sunuyor.

Ben Kingsley benim sevdiğim ve izlemekten keyif aldığım bir oyuncudur. Bu filmde de görevini yerine getiriyor ve hikayenin değişiminde başrolü oynuyor.

Hugo 11 Oscar adaylığından 5 Oscar ile ayrıldığı 2011 yılının en iyi filmlerinden birisiydi. Blueray olarak izlediğim için midir bilemiyorum ama cıvıl cıvıl Paris, başarılı görüntü yönetmenliği ve merak uyandıran hikayesi ile Hugo’yu beğendim. Raflarda ya da başka yerlerde rastlarsanız çekinmeden alıp izleyebilirsiniz. Test edildi onaylandı.

Bir Cevap Yazın