Fenerbahçe taraftarıyım ama bu AAA! olarak tanımladığım üçlünün ne yapmaya çalıştığını anlayabilmiş değilim. Koca Fenerbahçe kulübü bu AAA! üçlüsünün tanımlanamaz ego problemleri yüzünden gündemin en tepesinde yer alınca çıldırıyorum. Avrupa başarısı desen hak getire, şike davası adı altında birşeyler araştırılıyor, hapiste yatanlar mı dersin, futbol hayatı biten futbolcular mı dersin, yönetici adı altında ne yaptığı sorgulanan insanlar mı dersin bilemiyorum ortalık karışmış. Sporun rekabet heyecan ve insan gücünün sınırlarını zorlama hevesi yerini dram, entrika, özel ilişkiler ve tartışmalara bırakmış. Bu durum da spor severlerde zerre keyif bırakmamış.

AAA! Üstte anlatmaya çalıştığım sporun magazine dönmesi hususunda süper bir artı olmuş oldu. Güzelim Fenerbahçe, Türkiye ligi için iyi bir kadro kurmuş, erkek basketbol takımı gerçekten korkutucu bir ekip haline gelmiş, amatör branşlarda da çok önemli atılımlar yapılmış durumdayken nelerle uğraşıyor? Bırakın kardeşim AAA! kendi arasında yesin birbirini, ülkede daha nice başka konu var tartışacak onları niye gözardı ediyorsunuz? Magazin neden bu kadar önemli? Alex Fenerbahçe için çok önemli, idol olmuş bir futbolcuydu. Real Madrid için Raul neydi? Raul şu an Katar’da Al Sadd takımında eski Fenerbahçeli Niang ile futbol hayatına devam ediyor. Nedir yani olay? Gidebilir futbolcu bu çok doğal bir durum.

Ben Aykut’un Fenerbahçe için doğru hoca olduğuna inanmıyorum. Fenerbahçe’de duygularını daha coşkulu dışavurabilen bir hoca görmek isterim. Fatih Terim de demiyorum ama dediğim gibi bir hoca da bulunabilir. Bu kadar profesyonel görünümlü olmak Aykut Kocaman’ı antipatik yapıyor diye düşünüyorum. Bundan dolayı da Alex konusu insanlar için Aykut’a karşı hislerini dışa vurmalarına vesile oldu. Aziz Yıldırım tam bir karmaşa. Kimisi sever kimisi sevmez. Ben başarılarını kabul etmekle beraber onun da Fenerbahçe’deki görevini tamamladığı kanaatindeyim.

Çok karışık oldu sanırım, özetleyeyim; Alex bir idoldü bu şekilde gönderilmemeliydi. Hatalıdır falan fiskos başka konu. İçinde çözersin konuyu kapatırsın. Aykut Fenerbahçe için uygun antrenör değil. Duygularını dışa vurmadığı için ne demek istediği ne yapmak istediği anlaşılmıyor taraftar sevemiyor. Aziz Yıldırım’ı seven kadar sevmeyen var ama ben artık gitmesi gerektiğini düşünüyorum.

Durum bence budur. AAA! konusunu kapatıyorum.

Bir Cevap Yazın