Müziksiz yapamayanlara, farklı tarzlardan farklı şarkılar… Hepsini seviyorum ve dinliyorum. Müzik ruhun gıdasıdır. Ruhunuzu besleyin. Amacım bilmediğiniz, dinlemediğiniz birşey olursa yakalayın, dinleyin, sevin, sayın, öpün…

Theatre of Tragedy, Cassandra, Venus, Storm, Siren gibi şarkılarından tanıdığımız bir grup. Liv Kristine gruptan ayrıldıktan sonra çıkardıkları ilk albümlerinden bence en güzel şarkıları olan Voices ile karşınızdaydılar. Ne yazık ki Theatre of Tragedy geçen sene dağıldı.

Grup Vitamin anlatılmaz dinlenir. Bugün bile bakıldığında bayat olmayan espriler, harika müzikal altyapı, eğlenceli klipler ve absürd sözler…

Lake of Tears benim için yeri apayrı olan bir İsveçli gothic ve doom grubudur. Üstteki şarkıları da grubun müziğini en iyi anlatan en başarılı şarkılarından birisi. Video Vampire Hunter D animesinden alınmış. Hoş olmuş, çok da iyi güzel olmuş tamam mı?

Hazır 11.11.11 gelmiş, öldük bittik mahvolduk demişken alamancı Gregorian’ın ilahileri ile kendimizden geçmeye ne dersiniz? Moment of Peace, Gregorian’ın en sevdiğim şarkılarından birisidir.

Üstteki şarkı yorumsuz… Şu bağlantıda şarkının orijinal klibi de var. Muazzam bir görüntü yönetmenliği var klipte şiddetle izlemenizi öneririm.

Kayahan, Demet Sağıroğlu ve İskender Paydaş. Kadro inanılmaz. Ben bu şarkıyı oldum olası çok sevmişimdir. Eurovision kazanamamışmış. Benim gönlümü kazandı ya bana yeter o.

Çok hoş yol şarkısı olur Hooters’ın bu şaheseri. Videodaki kız güzel ;) Böyle diyip ilgi çekmeye çalışalım bakalım. Mızıka süper bu arada.

Britney’den güzel bir şarkı. Pop diye güzel şarkılara sırt çevirecek değiliz. Klip film gibi, Britney’nin kendine güveni geri gelmiş. Hoş şarkı olmuş, radyoda duydum geçen beğendim, tamam.

Peki Quentin Tarantino Top Gun’un gay filmi olduğunu iddia etti diye Top Gun’a da mı sırt çevireceğiz? Elbette hayır. Danger Zone’u severim.

Bu gecelik bu kadar, müzikle kalın, esen kalın sayın dinleyiciler… (Radyo programı mı yapsam acaba?)

Bir Cevap Yazın